هرچند وعده و وعیدها از صعود بورس به کانال یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحد حکایت داشت اما حدود دو هفته است که شاخص کل بورس حتی توانایی گذر از کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد را هم ندارد و نفس بازار در این کانال به شمارش افتاده است!
کمتر از یک ماه قبل بود که یکی از مسئولین کشور سیگنال شاخص یک میلیون و ۷۰۰ هزار واحدی را به بازار داد. رقمی که مشخص نبود بر چه اساسی اعلام شده و تحقق آن دور از انتظار بود. موضوعی که روند معاملات در بازار سرمایه طی ماه قبل نیز به ان صحه گذاشته و روزهای بورس یا کاهشی بوده اند و یا در بهترین حالت نوسانی!
هفته جاری هم از این قاعده مستثنی نبود و شاخص کل بورس باز هم در کانال یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد درجا زد. درواقع بازار بورس هفته خود را با نوسان اغاز کرد و شاخص کل بورس در روز شنبه هفته جاری تا ساعات میانی معاملات صعودی بود و تا یک میلیون و ۳۶۷ هزار واحد نیز افزایش یافت اما روند حرکت این شاخص در ساعات پایانی نزولی شد و در نهایت با ۷۵۱ واحد نزول، تا یک میلیون و ۳۶۲ هزار واحد هم کاهش یافت. در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس ۲۸ واحد کاهش یافت و رقم ۱۸ هزار و ۳۷۴ واحد را ثبت کرد.
دومین روز هفته درحالی سپری شد که شاخص کل بورس با ۲۵ هزار و ۶۸۰ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۳۳۶ هزار واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس هم در روز یکشنبه روندی نزولی داشت و شاخص کل این بازار با ۲۵۶ واحد کاهش رقم ۱۸ هزار و۱۱۷ واحد را ثبت کرد.
در روز دوشنبه شاخص کل بورس برای صعود خیز برداشت اما این تلاش بی نتیجه ماند و هرچند این شاخص در ساعات ابتدایی معاملات در رقم یک میلیون و ۳۳۶ هزار واحد ایستاده بود اما در ساعات میانی روندی نزولی به خود گرفت و با ۴۱۸۰ واحد کاهش، تا یک میلیون و ۳۳۰ هزار واحد سقوط کرد. شاخص کل فرابورس هم در این روز با ۹۹ واحد کاهش تا رقم ۱۸ هزار و ۱۸ واحد نزول کرد.
بازار سرمایه در روز سه شنبه هم سرنوشتی مانند روز دوشنبه داشت و شاخص کل بورس روزی پرنوسان را پشت سر گذاشت و در حالی که در ساعات میانی معاملات توانسته بود تا یک میلیون و ۳۳۸ هزار واحد افزایش یابد در ساعات پایانی روندی نزولی به خود گرفت و در نهایت با ۱۹۲۸ واحد افزایش در رقم یک میلیون و ۳۳۴ هزار واحد ایستاد. در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس هم با ۴۷ واحد افزایش در رقم ۱۸ هزار و ۶۵ واحد ایستاد.
بورس در نهایت هفته را پرنوسان به پایان برد. به طوریکه در روز چهارشنبه شاخص کل بورس که در ساعات میانی معاملات توانسته بود تا یک میلیون و ۳۳۵ هزار واحد افزایش یابد در ساعات پایانی روندی نزولی به خود گرفت و نتوانست حرکت صعودی خود را حفظ کند و با ۴۲۰ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۳۳۴ واحد ایستاد. در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس با ۳۶ واحد افزایش در رقم ۱۸ هزار و ۱۰۱ واحد ایستاد.
این درحالی است که در هفته جاری، پرنوسان و نزولی بازار سرمایه موافقت رئیسجمهور با ابلاغ برخی بندهای مصوبه حمایتی از بورس در لایحه بودجه قطعی شد اما این بازار همچنان با ابهاماتی از جمله نتیجه مذاکرات و نرخ دلار و... دست و پنجه نرم میکند.
انتهای پیام